Categorieën

Categorieën

Cheaptools.nl biedt hoge kwaliteit kozijnschroeven aan tegen de laagste prijs in de markt. Kozijnschroeven zijn een van de hardlopers in ons assortiment. De kozijnschroeven beschikken over zelftappend schroefdraad waardoor deze zonder plug in de muur kan worden bevestigd.

Kozijnschroeven Er zijn 14 producten.

Subcategorieën

  • Platkop
    Cheaptools.nl biedt hoge kwaliteit kozijnschroeven aan tegen de laagste prijs in de markt. Kozijnschroeven zijn een van de hardlopers in ons assortiment. De kozijnschroeven beschikken over een platte kop en zelftappend schroefdraad waardoor deze zonder plug in de muur kan worden bevestigd.
  • Cilinderkop
    Cheaptools.nl biedt hoge kwaliteit kozijnschroeven aan tegen de laagste prijs in de markt. Kozijnschroeven zijn een van de hardlopers in ons assortiment. De kozijnschroeven beschikken over een cilinderkop en zelftappend schroefdraad waardoor deze zonder plug in de muur kan worden bevestigd.
  • Panhead
    Cheaptools.nl biedt hoge kwaliteit kozijnschroeven aan tegen de laagste prijs in de markt. Kozijnschroeven zijn een van de hardlopers in ons assortiment. De kozijnschroeven beschikken over een panhead kop en zelftappend schroefdraad waardoor deze zonder plug in de muur kan worden bevestigd.
1 - 14 van de 14 producten tonen

Kozijnschroeven kopen! Welke?

Onze wofix kozijnschroeven zijn uitermate geschikt voor een snelle en spanningsvrije montage van raamkozijnen direct in beton en steen zonder het gebruik van pluggen.

Wij beschikken over 3 verschillenden kozijnschroeven met ieder zijn eigen toepassing.

- Cilinderkop: Voor houten kozijnen

- Platkop: Voor kunststof en aluminium kozijnen

Bolkop: Voor kunststof en aluminium kozijnen

Voordat u een kozijnschroef kan bevestigen dient u eerst een gat te boren. Voor steen moet u 6mm voorboren en voor beton 6.5mm

Bestel vandaag nog uw kozijnschroeven makkelijk en snel online. 

iDeal Mister Cash DHL SSL Certified