Categorieën

CategorieënBetaling

Als u een bestelling plaatst, kunt u de betaalmethode kiezen:
1. Via iDEAL. (zie onderstaande uitleg). Voor particulieren en bedrijven

2. Via MisterCash (bancontact). (zie onderstaande uitleg). Voor particulieren en bedrijven

3. Via Bankoverschrijving. (zie onderstaande uitleg). Voor particulieren en bedrijven

4. Achteraf betalen. (op rekening kopen). Alleen bestemd voor bepaalde bedrijven.
Bij alle bestellingen ontvangt u een officiële BTW-factuur als u vanuit Nederland besteld of als particulier binnen de EU. Als niet Nederlandse zakelijke klant binnen de EU ontvangt u een factuur zonder BTW.1. Via iDEAL
Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u aan dat u met iDEAL betalen wilt. Klik nu op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. U wordt nu doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vervolgens vult u enkele gegevens in en kunt u de betaling goedkeuren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening gaan wij uw bestelling volledig afhandelen.

Wat is iDEAL?
Betalen via iDEAL is een veilige en vertrouwde manier van betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, aanmelden hoeft vooraf niet. 
De voordelen: 


- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig én gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om ook gebruik te kunnen maken van iDEAL
- U heeft zelf controle en overzicht op de betaling

2. Via MisterCash

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u aan dat u met MisterCash  betalen wilt. Klik nu op de MisterCash-betaalknop en selecteer uw bank. U wordt nu doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vervolgens vult u enkele gegevens in en kunt u de betaling goedkeuren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening gaan wij uw bestelling volledig afhandelen.

Wat is MisterCash?
Betalen via MisterCash is een veilige en vertrouwde manier van betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van MisterCash, aanmelden hoeft vooraf niet.
De voordelen: 

- MisterCash is net zo vertrouwd, veilig én gemakkelijk als internetbankieren
- MisterCash wordt ondersteund door de grote Belgische banken
- U heeft zelf controle en overzicht op de betaling

3. Via Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is vooral bedoeld voor klanten die niet beschikken over bovenstaande betaalvormen.

Kiest u ervoor om te betalen via bankoverschrijving krijgt u op het einde van u bestelling een scherm te zien met de betaalgegevens. (tevens ook te vinden zijn op uw orderbevestiging)

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen starten wij de verwerking van uw bestelling.

Deze betalingsvorm zorgt voor een langere levertijd.4. Achteraf betalen.
Bedoeld voor (semi)-overheidsinstellingen, scholen, stichtingen en bedrijven met uitsluitend onze toestemming.
“Op rekening” kopen is een optie voorbehouden aan hierboven genoemden, echter na uitdrukkelijke toestemming van ons. Wij behouden ons het recht om bedrijven van deze optie uit te sluiten of een besluit terug te draaien. Wanneer betalingstermijnen regelmatige overschreden worden, zal dit tot consequentie hebben dat u niet meer op rekening kunt kopen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur. U dient het totale factuurbedrag binnen 30 dagen over te maken op onze bankrekening o.v.v. het factuurnummer.

SSL versleuteling en Rabo Omnikassa

Dankzij onze goede beveiliging van de site doormiddel van SSL versleuteling en ons zorgvuldig gekozen betrouwbare betalingsplatform Omnikassa van de Rabobank bent u ten alle tijden optimaal veilig aan het shoppen.iDeal Mister Cash DHL SSL Certified